Archief

Noodsituatie

19 februari

Wat een teamwork!


Dinsdag gaat de telefoon, noodsituatie! 
Kunnen wij vanuit "Het Zonnehuuske" wat betekenen voor deze mensen? Ze hebben veel nodig maar ook eten. Contact wordt gelegd, hun maken een lijst en we gaan aan de slag. Het is voor ons niet de eerste noodaanvraag, dus we weten wat ons te doen staat.

Eerst bellen met Melissa om te overleggen. In "Het Zonnehuuske" hebben we wel wat eten liggen, maar voor een volledig pakket ligt het in "Het Pand". 
Uiteraad is dit snel geregeld en het pakket wordt woensdag gebracht en door hun opgehaald. Intussen staan er ook al wat spullen voor ze klaar en de verbazing is groot; dit hebben jullie binnen gisteren en nu geregeld?! Ja, en dit is nog niet alles.

Onze dagelijkse werkzaamheden binnen All4free en Het Zonnehuuske gaan natuurlijk in tussentijd gewoon door. Vele mensen ontvangen deze en volgende week hun spullen die ze via de Facebookpagina van All4free hebben gekregen.
In Hengelo en in Enschede wordt er nu (tussen de rij- en verdeelrondes door) van alles klaargezet en geregeld. Van theedoek tot vriezer, van afwasborstel tot kledingkast.


Donderdag 18 februari. Er wordt gereden. De ophaalpunten krijgen de spullen binnen voor de leden en de spullen van Support All4free moeten vanuit Oldenzaal naar de verschillende ophaalpunten in Twente.
Het is altijd een drukke, maar gezellige bezigheid. Wat gaan we weer veel mensen blij maken.

Uiteraard had deze dag nog iets extra's. De grotere meubels moesten naast de vaste ronde nog bezorgd worden voor de noodaanvraag. Deze mensen hebben zelf geen vervoer, dus met de laadbak die kant op. Ook hadden we een paar extra handen nodig. Iedereen was echter druk met sorteren voor de ophaalpunten die alles klaar moesten hebben liggen.

Overleg met Melissa, we bellen F & F! Binnen All4free hebben we al vaker samengewerkt met de heren van Het lunchteam. Fred & Frits stonden weer klaar. Fred kwam direct de spullen ophalen bij het Zonnehuuske en Frits ging gelijk naar het adres van deze mensen. Melissa was al onderweg met onze vaste rijder.

Zo trots en zo mooi dit alles, dat wij binnen 48 uur zoveel voor deze dankbare mensen hebben kunnen en mogen doen.

Dit alles is mogelijk door organisaties die ons weten te vinden, weten wat wij doen en waar wij voor staan. 
Vrijwilligers die zonder aarzelen klaarstaan, of ze nou wel of niet aangesloten zijn bij ons.
Niet te vergeten onze donateurs! Door jullie donaties die wij mogen gebruiken voor onze leden, activiteiten en noodaanvragen.
Hoe geweldig! Het was een drukke week, maar we zijn trots, dankbaar en tevreden met wat wij samen als team voor elkaar hebben gekregen.

Iedereen bedankt voor jullie geweldige inzet en dat wij altijd op jullie kunnen rekenen.


Wat een geweldige samenwerking.

Wijkkrant Twekkelerveld

November 2021

Oh zo trots...


Talenten volop bij All4free.


We sluiten de week af met een mooi artikel geschreven door een van onze toppers Patricia A. Bousema in de wijkkrant Twekkelerveld. Het artikel geeft een mooi en duidelijk beeld van waar wij voor staan maar ook van onze zichtbaarheid in de wijk Twekkelerveld (Enschede) vanuit het Zonnehuuske.


Voor meer info zie onderstaande knop voor de link!

Veel leesplezier en fijn weekend!